Bezorgen & Afhalen

Kinderfeestje en partijen

Kinderen blij, ouders blij! Toch? Wij begrijpen hoe het werkt en laten het feestje van jullie kind sowieso slagen. Een prachtige, uitgestrekte stek aan het water met alle mogelijkheden om diverse activiteiten aan te bieden. Zet de kids bijvoorbeeld in een van onze roeibootjes of kano’s. Laat ze het meer ontdekken en bij mooi weer het meer induiken. Met een glijbaan in het water en wat speelartikelen is een kinderfeestje al snel geslaagd.

Met de kids op pad? Tussen Como en ons andere restaurant MAMA, loopt een Jungle route door het bos. Je kunt bij ons een rugzakje halen met hierin een verrekijker, kleurplaat, dierenmasker, schatkaart met verschillende opdrachten, snoepje en een bon voor een drankje of ijsje. Kosten zijn 6 euro per kind. Wil je gezellig eten met de kids? Dan bieden we ook een arrangement aan met een kindermenu (friet met een snack) bij Como of een pizza bij MAMA. Dit arrangement met eten is te reserveren op woensdag en zaterdag, waarbij het eten mogelijk is tussen 17.00 – 18.00u.

Je kids meer leren over de natuur? Onze locatie ligt middenin in de natuur. Bos, duin en water omsingelen ons pand. Laat Moedertje Groen de kinderen meenemen de natuur in. Ze spelen een natuurquiz, gaan uilenballen pluizen en met een knapzak op pad. Daarna bakken ze broodjes boven het vuur of roosteren ze marshmallows.

 

Kinderen bakken hun eigen broodje samen met moedertje groen als onderdeel van een kinderfeestje

Broodjes bakken met Moedertje Groen

 

Kinderen varen in een kano op het Oosterduinsemeer als onderdeel van een kinderfeestje

Kano varen