Bezorgen & Afhalen

Agenda

Naast dat je bij ons terecht kunt voor een lekker bakkie, lunch, borrel of diner, organiseren we vaker grootschalige evenementen zoals Beers & Tulips, Como’s Jazz & Blues en de Como Obstacle Run. Deze evenementen konden afgelopen jaar vanwege Corona niet doorgaan, maar komende winter staat in het teken van gezelligheid!

Diverse avonden -zoals de try-out van de nieuwe kaart, wilddiners en natuurlijk kerst- laten we niet aan ons voorbij gaan. Pure gezelligheid met aangepaste maatregelen.  Be there!

Voor onderstaande avonden is tijdig reserveren aan te raden.

 • Biefstukavond

  elke woensdag

  Elke woensdag is biefstukavond.

  Voor 12,50 euro een lekkere biefstuk met huisgemaakte jus, frietjes en salade. De keuken is geopend van 17:00 – 21:00 uur. Reserveren  kan  van  17-19u  of  vanaf 19.15u.

 • Vers ontbijt

  elke zondagochtend

  Zondagochtend uitgebreid ontbijten.

  Voor 10 euro een flinke plank vol met lekkers: een croissantje, brood met beleg, gebakken eitje, yoghurt met cruesli en fruit, inclusief een glaasje verse jus en koffie/thee. Ontbijten is mogelijk om 9 uur of om 10.30 uur.

  Reserveren? Klik hier

  Paasontbijt

 • Beers & Tulips

  10
  Apr 2021
  zaterdag
  - 12.00 -

  Flyer van het Beers and tulips evenement op 14 april

  Verschillende brouwerijen tappen hun meest speciale biertjes. Omdat een lekkere hap minstens zo belangrijk is als een biertje, zorgen ze voor diverse foodstands. Live muziek maken de sfeer compleet!

  Het terrein bij Como & Co wordt omgetoverd tot een ware bloemenzee waar alle zintuigen worden geprikkeld.. Laat je opnieuw verbazen door het moois dat de Bollenstreek te bieden heeft!! Voor de kleine bezoekers staat op het terrein een springkussen, dus ook voor hen genoeg vertier..

  Beers & Tulips start om 12:00 uur. Om 20.30 uur verplaatst het feest zich naar de binnenruimte van Como & Co voor een afterparty tot in de late uurtjes. Toegang is gratis.

 • Como’s Jazz & Blues

  20
  Jun 2021
  zondag
  - 12.00 -

   


  Dit jaar voor de 5e keer het gezellige muzikale Como’s Jazz & Blues festival. Een gratis festival  met diverse Jazz&Blues bands, lekker eten een drankje en veel gezelligheid