Reserveren

Agenda

Naast dat je bij ons terecht kunt voor een lekker bakkie, lunch, borrel of diner, organiseren we vaker grootschalige evenementen zoals Beers & Tulips, Como’s Jazz & Blues en de Como Obstacle Run. Deze evenementen konden afgelopen jaar vanwege Corona niet doorgaan, maar komende winter staat in het teken van gezelligheid!

Diverse avonden -zoals de try-out van de nieuwe kaart, wilddiners en natuurlijk kerst- laten we niet aan ons voorbij gaan. Pure gezelligheid met aangepaste maatregelen.  Be there!

Voor onderstaande avonden is tijdig reserveren aan te raden.

 • Biefstukavond

  elke woensdag

  Elke woensdag is biefstukavond.

  Voor 12,50 euro een lekkere biefstuk met huisgemaakte jus, frietjes en salade. De keuken is geopend van 17:00 – 21:00 uur. Reserveren  kan  van  17-19u  of  vanaf 19.15u.

 • Vers ontbijt

  elke zondagochtend

  Zondagochtend uitgebreid ontbijten.

  Voor 10 euro een flinke plank vol met lekkers: een croissantje, brood met beleg, gebakken eitje, yoghurt met cruesli en fruit, inclusief een glaasje verse jus en koffie/thee. Ontbijten is mogelijk om 9 uur of om 10.30 uur.

  Reserveren? Klik hier

  Paasontbijt

 • Como’s Jazz & Blues

  20
  Jun 2021
  zondag
  - 12.00 -

   


  Dit jaar voor de 5e keer het gezellige muzikale Como’s Jazz & Blues festival. Een gratis festival  met diverse Jazz&Blues bands, lekker eten een drankje en veel gezelligheid