Reserveren

Bedrijfsuitje

Como & Co is de uitgelezen locatie voor een te gek bedrijfsuitje! Gelegen in een weidse omgeving, tussen de bollenvelden, vlakbij strand en duinen en direct aan het Oosterduinsemeer. Perfect voor diverse activiteiten, samen met collega’s. Even lekker naar buiten!

Begin jullie bedrijfsuitje bijvoorbeeld met koffie/thee en lekkere huisgemaakte appeltaart. Maak je klaar voor een leuke activiteit, zoals Solex rijden, vlot bouwen, een zeskamp of boogschieten. Ideaal als teambuildingsactiviteit. Na de activiteit kunnen jullie een lekkere lunch gebruiken, bijvoorbeeld onze bekende Comoburger. Maak je daarna klaar voor een tweede activiteit. Sluit de dag af met een lekker diner. Denk aan een barbecue, waarbij we het vlees klaarmaken op onze smoker in de buitenkeuken. Ook kunnen we onze huisgemaakte pizza’s serveren uit de houtoven. Zelf bereiden is ook mogelijk! Iets lekkers gezien op onze dinerkaart? We bespreken de mogelijkheden voor een leuk menu. Na het eten kunnen we een dessertspiegel vol zoete lekkernijen serveren of natuurlijk napraten met een bakkie koffie.

Voor dergelijke bedrijfsuitjes zijn geen standaard arrangementen. Dat betekent dat we graag een mooi programma op maat maken, waarbij we rekening houden met jullie wensen. We denken graag met jullie mee om jullie bedrijfsuitje om te toveren tot een geslaagde dag met veel lol. Neem voor meer info contact met ons op:

Je naam*

Je e-mail*

Onderwerp

Je bericht