Reserveren

Como Sport & Bootcamp

Bij Como Sport en Bootcamp krijg je onder leiding van een gediplomeerde trainer een outdoor fitness training midden in de natuur. Het hele lichaam wordt getraind, met speciale aandacht voor buik- en rugspieren, om veel voorkomende rugklachten te verminderen. Bouw in de buitenlucht samen met een groep je uithoudingsvermogen, souplesse en kracht op. Een bootcamp bestaat onder andere uit hardlopen, fitnessoefeningen en intervaltrainingen. Samen met een groep sla je jezelf door deze pittige oefeningen, tijd om te vervelen is er niet. Elke week zal er een nieuwe verrassende training zijn en voel je je al gauw sterker en fitter.

Zoals gezegd vinden de trainingen altijd buiten plaats. Soms heerlijk trainen in de zon, maar ook ploeteren door de regen hoort er nu eenmaal bij. Je moet er natuurlijk wel wat voor over hebben om fit te blijven. Deze full body workout is geschikt voor alle fitnessniveaus.

Ons doel is om de hele groep met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan en om gezamenlijk een leuk team te vormen die elkaar weet te motiveren. Zo is de outdoor fitness training  een heerlijke manier om jouw fitnessdoelstellingen te bereiken, maar dan lekker buiten en samen met een gezellige groep.

Elke dinsdagavond om 20:00u op het terrein naast Como & Co! Vanaf 6 euro per les!

Heb je interesse of vragen over Como Sport? Bel ons op 06 12 30 13 52. Aanmelden voor de ‘Como Sport – Outdoor Fitness Training en Bootcamp’ kan via Como Sport.

Deelnemers tijdens een bootcamp workout

Como Sport en Bootcamp

Foto tijdens een les van Como Sport en Bootcamp

Como Sport en Bootcamp

Foto tijdens een les van Como Sport en Bootcamp

Como Sport en Bootcamp