Reserveren

Eten & Drinken

Heerlijk eten en drinken op de mooiste plek van Noordwijkerhout! Een lekkere lunch met kroketjes op brood, een huisgemaakt soepje of de beroemde Comoburger? Vanaf 11:00 uur kun je bij ons terecht. We hebben heerlijke huisgemaakte appeltaart van de plaat. Samen met een bakkie koffie; echt genieten! Blijf lekker borrelen met een speciaal biertje van de Scheldebrouwerij en een lekkere snack om vervolgens te dineren op ons heerlijke terras of knusse binnenruimte. Voor ieder wat wils, verse ingrediënten en betaalbaar. Diner serveren we van 17:00 tot 21:00 uur. De kaart wisselt regelmatig.

Gedurende de week hebben we een aantal specials:

  • Woensdag is biefstukavond. Voor 12,50 euro een lekkere biefstuk met huisgemaakte jus, frietjes en salade. De keuken is geopend van 17:00 – 21:00 uur.
  • Donderdag is pizza avond. In het hoogseizoen (ca mei t/m eind september) bakken we vijf soorten verse pizza’s uit onze eigen houtoven.
  • Zondagochtend uitgebreid ontbijten. Voor 10 euro een flinke plank vol met lekkers: een croissantje, brood met beleg, gebakken eitje, yoghurt met cruesli en fruit, inclusief een glaasje verse jus en koffie/thee. Ontbijten is mogelijk tussen 09:00 uur en 11:00 uur.

Voor alle drie raden we je aan te reserveren.

We organiseren regelmatig speciale avonden, zoals een vrijdagmiddagborrel met live muziek en lekkere hapjes, of in het wildseizoen meerdere wildavonden.

Biefstuk

Biefstuk met frietjes en salade voor 12,50 euro op woensdagavond!

 

Huisgemaakte pizza uit de houtoven

Huisgemaakte pizza uit de houtoven met verse ingredienten!

 

Ontbijt

Uitgebreid ontbijten voor 10 euro, elke zondag!

 

Wilavond

Speciale wilddiners in het wildseizoen! Data 2020 – zie evenementen.