Reserveren

Eten & Drinken

Como & Co is als restaurant in Noordwijkerhout gelegen op een unieke plek. Middenin de natuur, tussen de bollenvelden, vlakbij het strand en direct aan het Oosterduinsemeer. Een restaurant met een laagdrempelige en relaxte sfeer.

We hebben zitplekken in ons knusse restaurant waar de openhaard op koude dagen zorgt voor warmte. Ook hebben we een overdekte serre met het mooiste uitzicht van de Bollenstreek. In de winter is deze lekker verwarmd door middel van heaters en in de zomer kan het dak open, waardoor je kunt genieten van een lekker zonnetje. Bij lekker weer hebben we een relaxt en uitgestrekt terras met diverse zitplekken, ligbedden, picknicktafels en een heerlijk vlot op het water. Laat je verwennen door onze gezellige bediening en geniet in het ons ongedwongen restaurant in Noordwijkerhout!

Heerlijk eten en drinken op de mooiste plek van Noordwijkerhout! Een lekkere lunch met kroketjes op brood, een huisgemaakt soepje of de beroemde Comoburger? Vanaf 11.30u is de keuken open. We hebben heerlijke huisgemaakte appeltaart van de plaat. Samen met een bakkie koffie; echt genieten! Blijf lekker borrelen met een speciaal biertje van de Scheldebrouwerij en een lekkere snack om vervolgens te dineren op ons heerlijke terras of knusse binnenruimte. Voor ieder wat wils, verse ingrediƫnten en betaalbaar. Diner serveren we van 17:00 tot 20:00u. De kaart wisselt regelmatig.

Gedurende de week hebben we een aantal specials:

  • Woensdag is biefstukavond. Voor 12,50 euro een lekkere biefstuk met huisgemaakte jus, frietjes en salade.
  • Zondagochtend uitgebreid ontbijten. Voor 10 euro een flinke plank vol met lekkers: een croissantje, brood met beleg, gebakken eitje, yoghurt met cruesli en fruit, inclusief een glaasje verse jus en koffie/thee. Ontbijten is mogelijk tussen 09:00 uur en 11:00 uur.

Voor beide raden we je aan te reserveren.

We organiseren regelmatig speciale avonden, zoals een vrijdagmiddagborrel met live muziek en lekkere hapjes, of in het wildseizoen meerdere wildavonden.

Biefstuk

Biefstuk met frietjes en salade voor 12,50 euro op woensdagavond!

 

Huisgemaakte pizza uit de houtoven

Huisgemaakte pizza uit de houtoven met verse ingredienten!

 

Ontbijt

Uitgebreid ontbijten voor 10 euro, elke zondag!

 

Wilavond

Speciale wilddiners in het wildseizoen! Data 2020 – zie agenda