Reserveren

Evenementen

Wij houden wel van een feestje en organiseren daarom regelmatig te gekke evenementen en speciale middagen of avonden bij ons stekkie in Noordwijkerhout. Terugkerende en inmiddels bekende evenementen zijn onder andere Beers & Tulips, Como’s Jazz & Blues, Como Obstacle Run en Winterfest. De evenementen hebben – met uitzondering van de Como Obstacle Run – allen een gratis toegang. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein naast Como & Co.

In de winter organiseren we diverse wildavonden, waarbij we uitsluitend wildgerechten serveren. Houd alle informatie hieronder in de gaten!

 • ‘Say cheese’ tijdens Como’s Kaasfondue avonden (derde avond!)

  21
  Feb 2019
  donderdag
  - vanaf 17.30u -

  Na de succesvolle avonden op 17 en 31 januari, organiseren we een derde kaasfondue avond! Meer info

 • Thema avond #3 MIDDLE EAST | hapjes, live muziek & gezelligheid

  22
  Feb 2019
  vrijdag
  - 18.00u -

  In februari organiseren we op drie vrijdagavonden een gezellige thema avond met lekkere happen en live muziek! Deze avond is thema MIDDLE EAST. Meer info

 • Beers & Tulips

  06
  Apr 2019
  zaterdag
  - 12:00 -

  Na drie super geslaagde edities organiseert Como & Co op zaterdag 6 april 2019 in samenwerking met de Scheldebrouwerij voor de vierde keer het gratis festival Beers & Tulips. Een uniek festival waarbij de lekkerste speciaalbieren en de trots van de Bollenstreek – vers gekleurde bloemen – hand in hand gaan.

  Meer info

 • Como’s Jazz & Blues

  16
  Jun 2019
  zondag
  - 12:00 -

  Dit jaar vindt voor de vierde keer het muzikale Como’s Jazz & Blues festival plaats. Een gratis happening met diverse jazz en bluesbands, lekker eten, drankjes en veel gezelligheid!

  Meer info

 • Como’s Volleybaltoernooi

  10
  Aug 2019
  zaterdag
  - Volgt -

  Sportievelingen opgelet! Op zaterdag 10 augustus organiseren we een gezellig volleybaltoernooi naast ons restaurant. Lekker bewegen en natuurlijk samen met een hap, drankje en muziek! Meer info volgt.

  Meer info

 • Como Obstacle Run

  28
  Sep 2019
  zaterdag

  De jaarlijks groter wordende Como-Run krijgt op 28 en 29 september 2019 zijn vijfde editie. Dit jaar maar liefst twee dagen! Een parcours van 4, 8 of 12 km met mooie obstakels staat gereed. Het restaurant Como & Co aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout is het sportieve hart van deze Run met de start, finish en een mooie nazit.

  Meer info