Reserveren

Beers & Tulips

06
Apr 2019
zaterdag

Na drie super geslaagde edities organiseert Como & Co op zaterdag 6 april 2019 in samenwerking met de Scheldebrouwerij voor de vierde keer het gratis festival Beers & Tulips. Een uniek festival waarbij de lekkerste speciaalbieren en de trots van de Bollenstreek – vers gekleurde bloemen – hand in hand gaan.

Verschillende brouwerijen tappen hun meest speciale biertjes. Omdat een lekkere hap minstens zo belangrijk is als een biertje, zorgen we voor diverse foodstands. Live muziek maken de sfeer compleet!

Het terrein bij Como & Co wordt omgetoverd tot een ware bloemenzee waar alle zintuigen worden geprikkeld.. Laat je opnieuw verbazen door het moois dat de Bollenstreek te bieden heeft!! Voor de kleine bezoekers staat op het terrein een springkussen, dus ook voor hen genoeg vertier..

Beers & Tulips start om 12:00 uur. Om 21:00 uur verplaatst het feest zich naar de binnenruimte van Como & Co voor een afterparty tot in de late uurtjes. Het festival heeft een gratis toegang met gratis parkeermogelijkheid naast Como & Co (Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout).

Check hier meer info!