Reserveren

Como Obstacle Run

29
Sep 2019
zondag

De jaarlijks groter wordende Como-Run krijgt op zondag 29 september 2019 zijn vijfde editie. Een parcours van 4, 8 of 12 km met mooie obstakels staat gereed. Het restaurant Como & Co aan het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout is het sportieve hart van deze Run met de start, finish en een mooie nazit.

Wat staat je te wachten?
Ben jij sportief, een bootcamper of wil je jezelf ook weleens testen? Loop dan het mooie parcours met ca. 30 obstakels. Na een warming-up word je opgenomen in de omgeving waarbij je moet klauteren, door modder kruipen en een nat pak krijgt. Behendigheid en kracht gaan samen met sportiviteit. De ervaren bootcamper doet natuurlijk 12 kilometer. Ben je wat minder ervaren dan kies je voor 4 of 8 km.

Individueel of met een groep?
Je kan individueel deelnemen, maar ook met een groep. Dat is natuurlijk veel leuker en je krijgt ook nog eens korting. Voor groepen met meer dan vijf personen is er een speciaal tarief.

Family run
Tijdens de family run leggen kinderen van 8 tot 15 jaar samen met een volwassene het parcours af. Start samen met je vader, moeder, opa, oma, oom of tante.

Zie hier de aftermovie van editie 2017