Reserveren

Feestlocatie

Heb je iets te vieren? Onze mooie stek aan het water leent zich uitstekend als betaalbare en originele feestlocatie. Een bedrijfsuitje, kinderpartijtje, high-tea, babyshower, verjaardagsfeest of trouwfeest: in overleg is van alles mogelijk! Er is ruimte voor een DJ of live muziek en we mogen open zijn tot 02:00 uur.

We hebben een heerlijk knusse binnenruimte die ideaal is als feestlocatie in de winter of koudere dagen. De openhaard staat aan, er is een gezellige zithoek en voldoende ruimte voor je gasten, muziek en een eventuele dansvloer. Binnen kunnen we tot ongeveer 75 personen kwijt. Ook hebben we een mooie serre die met slecht weer overdekt en verwarmd is en met zonneschijn een open dak heeft. Ideaal voor gezellige feestjes met een wat kleiner gezelschap. In de serre passen tot ongeveer 50 personen. Natuurlijk is het bij meer dan 75 personen ook mogelijk om beide ruimtes te hebben. Totaal kunnen we zeker wel 150 personen kwijt en in overleg ook meer.¬†Bij lekker weer hebben we een uitgestrekt terras dat ideaal is voor bijvoorbeeld barbecues, etentjes, bedrijfsuitjes, maar ook voor natuurlijk een borrel of zelfs een trouwceremonie. Bestel pizza’s uit onze houtoven of laat hamburgers uit onze buitenkeuken rondgaan. Nodig je gasten uit en laat ze genieten van een prachtige en originele feestlocatie aan het meer, laagdrempelig en ongedwongen.

De indeling van de feestlocatie gaat in overleg met jou. Wil je juist nog wat tafels of stoelen laten staan, liever een lange tafel of alleen wat statafels zodat lekker gedanst kan worden?

De locatie direct aan het meer, de laagdrempelige sfeer en de betaalbaarheid maken Como&Co de perfecte plek voor jouw feestje. Alles is mogelijk en we denken graag met je mee! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Ook kun je onze Pinterest pagina bekijken voor meer inspirate!

03 como aankomst lunch 12

Theetafel tijdens bruiloft

 

Verse zalm bbq

Hele zalm bij de barbecue

 

Babyshowercomo&conoordwijkerhout

Babyshower in combinatie met een high tea

 

Hapje met zalm tijdens walking dinner

Hapje met zalm tijdens walking dinner

 

Feestje Como&Co

Vier je 30e verjaardag bij Como!