Reserveren

In de media

Como & Co in Bijzonder Plekje

Como & Co

Bijzonder Plekje is een bijzondere site vol leuke tips en verrassende adresjes voor de echte levensgenieters onder ons. Alles is geselecteerd op persoonlijke beleving waarbij het gevoel ‘fijn-om-te-zijn’ een grote rol speelt. We vinden het natuurlijk fantastisch dat ook wij aan de hand van persoonlijke ervaringen worden gezien als een Bijzonder Plekje: ‘bij Como & Co wordt gelachen, geflirt en genoten met Italiaanse flair! Deze plek heeft zijn naam zeker niet alleen te danken aan de bijnaam van het meer maar met name aan het ‘Dolce far niente’ gevoel, het zoete niets doen. Dat in combinatie met de Hollandse gezelligheid maakt Como & Co een echt Bijzonder Plekje!’

 

Como & Co in Barts Boekje

Como & Co

Op de site Barts Boekje, een overzichtelijke site vol leuke tips waar te shoppen, te eten, te drinken en meer, wordt Como & Co genoemd in de blog ‘Genieten als Clooney doe je bij Como & Co’. De vergelijking van ons Nederlandse Comomeertje met het Italiaanse Comomeer (waar de enige echte Clooney een huisje heeft) is natuurlijk prachtig en dat ze ons bekronen tot een ‘oase van optimaal genot’ is helemaal geweldig. Ze omschrijven Como & Co verder als  ‘ontspannen en laagdrempelig’; het Como van de Lage Landen. Erg mooi gevonden en vooral leuk geschreven!

Delicious Magazine

Delicious Magazine

We vinden het een groot compliment dat nr. 1 foodmagazine Delicious ons heeft genoemd in hun juli 2019 editie. Delicious is een magazine vol bijzondere en heerlijke recepten, gepassioneerde verhalen van mensen over eten en tips voor de restaurants die je absoluut niet mag missen. In hun juli editie schrijven zij een stuk over Como & Co waarin ze ons beschrijven als ‘een kleine oase aan de oever van het Oosterduinse meer’ waar de sfeer ‘ontspannen en laagdrempelig’ is met op het menu ‘voor ieder wat wils.’ Hoe gaaf is dat?

Hoofddorp Cityblog

Como&Co zomervakantie uitje

Hoofddorp Cityblog gaat op zoek naar de leukste hotspots in Hoofddorp en omgeving. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste restaurants, beste winkels om te shoppen en de leukste plekjes om heerlijk te eten en te drinken. In hun blog ‘12x leukste zomervakantie uitjes’ zetten ze de allerleukste doe-tips in de zomervakantie op een rijtje en we zijn vereerd dat ze ons hebben genoemd in deze blog. Zij omschrijven Como & Co als ‘een idyllische plek, waar je kan genieten van de prachtige omgeving en heerlijke appeltaart!’ en met deze treffende omschrijving kunnen wij niet blijer zijn.